Ureka Mega Challenge Start 1 oktober. Doe mee!

Meer waarde toevoegen, omdat ieder mens telt!

Meld jouw idee nu aan!

Heb jij een mooi idee dat past in de doelstellingen van de strategie Connecting World? Draagt jouw idee bij aan een betere kwaliteit van de zorg voor onze patienten? Doe dan mee met deze 8e Ureka Mega Challenge! Overtuig de Dragons en zorg dat jouw idee het verschil gaat maken!

Wil jij ook een eigen bijdrage leveren aan de doelstellingen van Connecting Worlds? Wil jij je inzetten voor het vernieuwen van processen, producten en organisatiestructuren in het UMC Utrecht, om zo de kwaliteit van zorg te verbeteren en toegevoegde waarde te leveren voor de patiënt, de zorgprofessional of de maatschappij.

Je kunt hierbij denken aan innovaties die onder deze uitgangspunten vallen:
 

  • Innovaties die bij preventie, diagnose, behandeling, nazorg of revalidatie potentiële meerwaarde kunnen bieden (o.a. medisch, technisch)
  • Innovaties die bijdragen aan preventie, de juiste zorg op de juiste plek, gepersonaliseerde zorg op maat en daarmee de eigen regierol van de patiënt verhogen( E-Health, data analytics).
  • Innovaties die onderlinge samenwerking tussen zorgprofessionals verbeteren of gedragsverandering bewerkstelligen (o.a. sociale innovaties en proces innovaties).
  • Innovaties die een groter belang dienen en impact hebben op preventie van ziektes en het stimuleren van gezond gedrag bij burgers. (o.a. Healthy Living, duurzaamheid, data analytics).

    Belangrijk is:
    Hoeveel impact heeft de implementatie van deze innovatie en voegt het daadwerkelijk meer waarde toe?

MELD JOUW IDEE DAN NU AAN:
Aanmeldformulier Ureka

Aanmelden kan van 1 oktober t/m 1 december

Lees meer